Steun de kinderboerderij

We zijn blij dat we zoveel bezoekers hebben, die graag komen. Gezinnen, bedrijven, scholen, vrijwilligers: ontzettend veel mensen zetten zich voor ons in. Hoewel wij subsidie krijgen en zelf zorgen voor inkomsten, is dat niet genoeg. Daarom zijn giften en hulp bijzonder welkom. Ook jij kunt ons steunen! Dat kan op vijf manieren.

1) Word vriend

Veel bezoekers zijn enthousiast over onze kinderboerderij en besluiten om vriend te worden. Afgelopen jaar kwamen er wel 200 nieuwe vrienden bij. Wil je daar ook bij horen? Voor 20 euro per jaar kun je ons al steunen. Wat kun je doen? Vul je naam en mailadres in op ons contactformulier. Dan krijg je van ons een mail met alle gegevens. Nieuwe vrienden ontvangen een mooi welkomstcadeau (knuffel of boek), een uitnodiging voor onze speciale begunstigersdag en onze nieuwsbrief. Stichting Vrienden van Kinderboerderij De Goudse Hofsteden regelt de inschrijving.

2) Word bedrijfsvriend

Heb je een bedrijf in of rond Gouda? Vele organisaties steunen ons met geld of in natura. Deze bedrijven zijn al bedrijfsvriend geworden. Vanaf 250 euro per jaar ben je bedrijfsvriend. Je krijgt er ook wat voor terug: een vermelding op de website, een mooi sponsorbordje op het erf en media-aandacht onder onze vele fans. En je bent natuurlijk een van de VIPs op onze begunstigersdag. Naast steunen door middel van geld, is dit ook in natura mogelijk: Door middel van mankracht, bouwmaterialen of andere producten en expertise die wij regelmatig nodig hebben. Promotiemateriaal, ICT, beveiliging, vormgeving of communicatie? Wij kunnen alle hulp goed gebruiken.

Wat kun je doen? Mail naar karin@kinderboerderijgouda.nl. Stichting Vrienden van Kinderboerderij De Goudse Hofsteden regelt dit.

Lees ook: Brochure MVO met de kinderboerderij

3) Doe een eenmalige gift

Wilt je graag iets doen voor de kinderboerderij, maar liever een eenmalige gift? Natuurlijk kan dat ook. Bij een bedrag van meer dan 250 euro zoeken wij voor uw bijdrage een zichtbaar doel, zodat je weet waaraan wij het besteden. Ook in je nalatenschap kun je de kinderboerderij opnemen.

Een eenmalige gift kun je direct overmaken op IBAN NL27 INGB 0004 3094 38 ten name van Kinderboerderij De Goudse Hofsteden. Meer weten? Mail naar sandra@kinderboerderijgouda.nl.

4) Word vrijwilliger

Helpen in de horeca, bij de dieren, in de tuin of in het bestuur? Dankzij onze vele vrijwilligers is de kinderboerderij zo’n mooie plek. Enthousiaste vrijwilligers zijn altijd welkom. Wat, hoeveel uren en wanneer: dat kun je zelf aangeven. Kijk op Vrijwilligers Informatie Punt Gouda, waar wij onze vacatures plaatsen. Of mail voor informatie naar sandra@kinderboerderijgouda.nl.