Ezels

Onze zwarte Ezel Britt is de moeder van Evi en ons nieuwste bonte veulentje Marly. Onze ezels zijn ook opgenomen in het ezelstamboek. Ze staan samen met de pony's op de paardenplaat. Van het voorjaar tot na de zomer staan ze ook regelmatig in het weiland. Ook hebben ze een paddock (zandbak) tot hun beschikking. Hierin kunnen ze rollen, rennen of uitrusten. Ze staat dag en nacht en ook zomer en winter buiten (tenzij het extreem weer is) en kunnen altijd de schuilstal in als zij dit willen.

Kinderfeestjes en pony/ ezelactiviteiten

Tijdens de kinderfeestjes (paardenfeestje) mogen kinderen helpen met het verzorgen van de pony's en ezels. Ze helpen dan met het poetsen en verzorgen van de pony's (erop rijden is niet mogelijk). Het hele feestje staat in het teken van de pony's en ezels. Er wordt ook een leuk paardenspel gedaan en ook een paardenknutsel staat op het programma.

Daarnaast organiseren we ook activiteiten, waarin onze ezels en/ of pony's centraal staan. ook dan helpen de kinderen mee met het verzorgen, gaan knutselen en een cupcake versieren. Hou voor deze activiteiten onze agenda in de gaten.

Share: