Ronde tafel haalt 10.000 euro op voor de kinderboerderij

Ronde Tafel haalt 10.000 euro op voor kinderboerderij Gouda

Wat een doorslaand succes! Met de Goudse Zorgwafelactie van de Ronde Tafel ontvingen 8.213 zorgmedewerkers in Gouda een pakje stroopwafels. Deze blijk van grote waardering in coronatijd stelden zij zeer op prijs.

Burgemeester van Gouda Pieter Verhoeve overhandigde het eerste pakje stroopwafels aan de verpleegkundige van het Groene Hart Ziekenhuis (GHZ), die toevallig op deze dag afscheid nam na 45 jaar trouwe dienst. De lokale ondernemer Bakkerij van den Berg bakte een week lang 18 uur per dag om de kakelverse stroopwafels op tijd te leveren.

De actie leverde maar liefst 10.000 euro op voor Kinderboerderij De Goudse Hofsteden. Tientallen bedrijven sponsorden de stroopwafels én de kinderboerderij. “We zijn compleet verrast door dit hoge bedrag. Dit geld kunnen wij natuurlijk goed gebruiken, omdat in coronatijd de kinderboerderij en de horeca tijdelijk dicht moesten. We zullen er een mooie bestemming aan geven. We bedanken de Ronde Tafel voor hun fantastische werk”, vertelt beheerder Sandra Harkes.

Deel dit: