Oliebollen en stamppot: Steun voor kinderboerderij

Oliebollen en stamppot: Steun voor kinderboerderij

We zijn dit jaar al voor de tweede keer gesloten. Dat betekent dat we ook geen inkomsten hebben uit onze horeca, activiteiten en kinderfeestjes. Om ons hoofd toch boven water te kunnen houden, organiseren we een aantal acties, zoals onze feestpakketten (zie andere bericht), ons afhaal stamppotbuffet en oliebollen!

Om af te halen: het stamppotbuffet is geopend!
Op donderdag 10 en 17 december wordt het smullen! Tussen 16.30u en 18.30u kan er verse stamppot afgehaald worden op de kinderboerderij. Om in te kunnen schatten hoeveel aardappelen we moeten schillen, willen we jullie vragen om vooraf vast via de website te bestellen. Lukt dat niet of was je het vergeten? Je kunt ook spontaan langskomen. Maar… op = op!

We bieden het volgende aan:
- snijbonenstamppot
- boerenkoolstamppot
- hutspot
- uien hachee


Deze stamppotten kunnen allemaal (met uitzondering van uien hachee) in een variant met vlees of vleesvervanger (€7,50) of zonder vlees (€6,00).

Stamppot bestellen, klik HIER

Heerlijke oliebollen
Ook om af te halen: heerlijke verse oliebollen en appelflappen. Op zaterdag 28 november en zaterdag 12 december tussen 12.00u en 16.00u kan je bij ons terecht. We hebben naturel oliebollen en gevulde oliebollen met krenten, rozijnen en stukjes appel. Ook onze streekproducten zijn op deze dagen te koop, dus sla gelijk een voorraad meel en sap in voor thuis!

Ook voor deze actie geldt dat we graag van tevoren een inschatting maken hoeveel we moeten bakken. We waarderen het dus zeer als je via de website een bestelling plaatst.

Oliebollen bestellen, klik HIER

Bij succes zullen op onze website en de Facebookpagina nog meer data aangekondigd worden. Hou onze website en Facebookpagina dus goed in de gaten voor nieuwe data.

Deel dit: