Nieuwe bedrijfsvrienden: Webburo spring en Spies schilderwerken

Geit Floor blij met Webburo Spring

Heb je onze nieuwe website al gezien? Die is tot stand gekomen met de inzet van Webburo Spring. René van Maanen en Caroline van der Vegt zijn de eigenaars van dit bureau, dat is gevestigd in de Goudse wijk Goverwelle. Ze maakten niet alleen onze website tegen een gereduceerd tarief, maar adopteerden ook nog geitje Floor. Zo te zien is zij bijzonder in haar sas met deze adoptanten.

De twee ondernemers startten vier jaar geleden met hun bedrijf, vertelt Caroline. “We werkten al eerder samen. Dat beviel zo goed, dat we met Webburo Spring zijn begonnen. We bouwen vooral websites voor het midden- en kleinbedrijf. Onderscheidend is dat wij in nauw overleg met klanten tot zo’n nieuwe website komen. Dat levert ons tevreden opdrachtgevers op.”

René vertelt waarom Webburo Spring ervoor koos de kinderboerderij te steunen. “Ondernemen is meer dan geld verdienen alleen. Wij vinden het belangrijk om zo’n belangrijk maatschappelijk doel te sponsoren. Iedereen kent deze plek in Gouda. Toen mijn kinderen jonger waren, kwamen wij hier vaak. Daarom doen wij graag wat terug.”

Spies Schilderwerken aan de slag voor de kinderboerderij

Ook nieuw op ons sponsorbord: Spies Schilderwerken. Het leverde vorig jaar gratis glas voor het bijenhuis en gaat in 2020 een plafond voor ons schilderen. Het bedrijf is van Wouter Spies uit Gouda, die gespecialiseerd is in schilderwerk binnen en buiten, behangen en glaszetten.

Met zijn kinderen komt hij bijna wekelijks op de kinderboerderij. “Ik vind het belangrijk om voorzieningen in de buurt te steunen. Op deze manier kan ik een mooie bijdrage leveren”, legt Wouter uit. Samen met zijn kinderen Daniël, Janine en Jonathan (van links naar rechts) hing hij zijn kleurrijke sponsorbordje op.

Ook bedrijfsvriend worden?

Vele organisaties steunen ons met geld of in natura. Deze bedrijven gingen je al voor. Vanaf 250 euro per jaar ben je bedrijfsvriend. En je krijgt er ook wat voor terug: een vermelding op de website, een mooi sponsorbordje op het erf en media-aandacht onder onze vele fans. En je bent natuurlijk een van de VIPs op onze begunstigersdag.

Naast steunen door middel van geld, is dit ook in natura mogelijk: Door middel van mankracht, bouwmaterialen of andere producten en expertise die wij regelmatig nodig hebben. Promotiemateriaal, ICT, beveiliging, vormgeving of communicatie? Wij kunnen alle hulp goed gebruiken.

Wat moet je doen?

Mail naar karin@kinderboerderijgouda.nl. Stichting Vrienden van Kinderboerderij De Goudse Hofsteden neemt vervolgens contact met je op.

Onze bedrijfsvrienden: Bekijk hier het overzicht

Deel dit: