Nieuwe bedrijfsvriend verwelkomd!

Vliegende start voor bedrijfsvriend AvioNed

We zijn blij met onze nieuwe bedrijfsvriend AvioNed! Dit jonge bedrijf van Arjen en Paulina, die in hartje Gouda wonen, verkoopt onderdelen aan vliegtuigmaatschappijen wereldwijd. Omdat AvioNed vorig jaar zo goed heeft gedraaid, steunen Arjen en Paulina de kinderboerderij met maar liefst 600 euro. Daar hoort natuurlijk een mooi sponsorbordje bij, dat de eigenaren zelf ophingen.

“Als kind kwam ik graag op de kinderboerderij. Voor mij was het net de Efteling”, vertelt Arjen. “De bijentuin is mijn favoriete plek. Het is prachtig dat je daar nu doorheen kunt lopen. We komen vaak samen kijken wat er weer vernieuwd is op de kinderboerderij. Daar leveren we graag een bijdrage aan.”

Meer weten? Kijk op AVIONED

Wat doet de stichting vrienden van de kinderboerderij?
Een brandbeveiligingsinstallatie, kassasysteem en een paardenverblijf: de Stichting Vrienden droeg in 2022 zo’n 45.000 euro bij aan de kinderboerderij. Dit dankzij de jaarlijkse donaties van ongeveer 800 particuliere - en 30 bedrijfsvrienden. Daar zijn wij ontzettend blij mee!

Met jullie steun kan de boerderij blijven vernieuwen. Net als vorig jaar organiseren wij in 2023 een gezellige VIP-dag om je persoonlijk te bedanken voor jouw support. Ben je nog geen vriend, dan kun je je hier aanmelden.

Wil je ook op ons bedrijfsvriendenbord? Mail naar karin@kinderboerderijgouda.nl!

Deel dit: