Gezocht: penningmeester & algemeen bestuurslid

Het bestuur van Kinderboerderij De Goudse Hofsteden zoekt versterking!

Ben je maatschappelijk betrokken en vind je deze plek ook zo belangrijk voor Gouda? Dan is dit jouw kans om als vrijwilliger een bijdrage te leveren aan de leukste kinderboerderij van Nederland.

Ben jij de penningmeester die we zoeken?

Je hebt een financiële achtergrond en bent in een klein, hecht team verantwoordelijk voor het financieel beheer en het (laten) opstellen van de jaarrekening. Je zorgt ook voor de verantwoording van de jaarlijkse gemeentelijke subsidie. Dat doe je niet alleen, maar met de steun van een financieel-administratief medewerker.

Of wil je liever gewoon bestuurslid zijn?

Dat kan ook! We zoeken een enthousiast bestuurslid, dat meedenkt over de zaken van vandaag én de koers van morgen. Het is een voordeel als je enige bestuurlijke ervaring hebt. Of als je goede contacten in Gouda hebt bij de gemeente of in het bedrijfsleven. Het belangrijkste vinden we dat je je wilt inzetten voor deze unieke plek.

Over de kinderboerderij

Grote en kleine dieren, de mooie speeltuin, educatie over de natuur en duurzaam leven: dat is wat de kinderboerderij te bieden heeft. Maar liefst 120.000 bezoekers komen er elk jaar, van jong tot oud. Drie vaste medewerkers beheren de boerderij. Verder heeft de boerderij ruim 70 vrijwilligers, van 8 tot 85 jaar.

Kom kennismaken!

Het bestuur kost ongeveer 1 à 2 uur per week. Je maakt deel uit van een gezellig en betrokken team met medewerkers en vrijwilligers van de kinderboerderij. Spreekt het bestuurswerk je aan, laten we dan kennismaken! Stuur een mail naar Sandra Harkes, sandra@kinderboerderijgouda.nl of Gea van der Meijden, geavdmeijden@gmail.com

Deel dit: