Afscheid van ezel Bonny

Iets meer dan 30 jaar geleden, op 20 augustus 1993, werd Bonny geboren op de kinderboerderij en ze is voor vele bezoekers - van jong tot oud - een vertrouwd gezicht geworden.

Vanmorgen hebben we afscheid van haar moeten nemen. Ze werd vorige week acuut ziek. Ondanks verschillende onderzoeken werd niet duidelijk wat ze precies mankeerde. De dierenarts is dagelijks geweest om haar medicatie en sondevoeding te geven en de verzorgers weken niet van haar zijde om haar in de gaten te houden. Soms liet ze wat verbetering zien, maar vanmorgen gaf ze aan dat het genoeg is geweest. Met vertrouwde mensen om haar heen, hebben we haar laten gaan.

In 30 jaar hebben we veel met haar meegemaakt. Ze heeft zes veulens gekregen en is moeder van onze Britt en oma van Evi en veulentje Marly. Bij vele kinderfeestjes en ezelochtenden liet ze zich graag borstelen en knuffelen, ze figureerde meerdere keren in onze kerststal en op ezelkeuringen werd ze gewaardeerd met mooie eerste premies. Bedankt Bonny voor de vele jaren die bij ons was.

Deel dit: