UITNODIGING Duurzaamheidsdag tijdens het ZOMERFEEST

Deze nieuwsbrief bevat afbeeldingen. Worden deze niet geladen? Bekijk de nieuwsbrief hier online.

Nieuwsbrief header KB Gouda

UITNODIGING 1 september 2019  

 


UITNODIGING Duurzaamheidsdag tijdens het ZOMERFEEST

- Zondag 1 september -

 

logo kibo Gouda

Op 1 september aanstaande viert Kinderboerderij De Goudse Hofsteden het jaarlijkse zomerfeest. Dit jaar met als thema water en klimaatadaptatie.


In het kader van het project 'Alle kinderboerderijen en bezoekers klimaatbewust en waterbestendig' zijn op het erf van de kinderboerderij verschillende acties uitgevoerd die de bezoekers informeren en inspireren om beter om te gaan met regenwater en groen.

Tien maatregelen worden getoond die wateroverlast en problemen door hitte helpen voorkomen, er is een waterkringloopobject gemaakt, een online speurtocht is gebouwd en nieuwe educatieve bebording geplaatst.

Opening door wethouder

Om 11.30u zal Hilde Niezen, duurzaamheidswethouder van Gouda door het waterkringloopobject in gebruik te nemen het project openen. U bent hiervoor van harte uitgenodigd!

Mede mogelijk gemaakt door:
Dit project is mogelijk gemaakt door de Watercoalitie (Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat) en het programma DuurzaamDoor (RVO), uitgevoerd door Anneke van Veen (ambassadeur Water van GDO) en Hiltrud Pötz van Atelier GROENBLAUW in samen werking met gemeente Gouda, Hoogheemraadschap van Rijnland, Oasen, Omgevingsdienst Midden Holland, Stichting Bee-Ideas, Geofoxx, Intratuin Zevenhuizen, de Groenling, Willemstein Hoveniers, MBO Rijnland, weerclub Gouda, en bestuur, medewerkers en vrijwilligers van de Goudse Hofsteden.

Bezoek ook ons Zomerfeest deze dag
Tijdens het zomerfeest is er een duurzaamheidsmarkt met kraampjes van onder andere de Tuinambassadeurs en de KNNV. Ook de Energiebus zal aanwezig zijn.

Naast deze dag in het kader van duurzaamheid zijn er vele activiteiten op het zomerfeest voor jong en oud. Zoals spelletjes, springkussen, schmink en ons boerenterras, kortom veel gezelligheid!

We hopen dat u ook hierbij wilt zijn.

U bent van harte welkom op:

Kinderboerderij ‘De Goudse Hofsteden’
Bloemendaalseweg 34a
2804 AB Gouda

Volg ons ook:

Volg ons op Twitter:  Twitter kb Gouda

'Like' ons op Facebook: 
Veel foto's, nieuwsberichten en activiteiten. Klik hier om ons te volgen.  
 
Kinderboerderij ‘De Goudse Hofsteden’
Bloemendaalseweg 34a
2804 AB Gouda
0182-514219

 

 

Klik hier om je af te meldenWijzig je gegevens