We zijn blij dat we zoveel fans hebben. Gezinnen, bedrijven, scholen, vrijwilligers: ontzettend veel mensen zetten zich voor ons in. Hoewel wij subsidie krijgen en zelf zorgen voor inkomsten, is dat niet genoeg. Daarom zijn giften en hulp bijzonder welkom. Ook u kunt ons steunen! Dat kan op vijf manieren.

1) Word vriend
Veel bezoekers zijn enthousiast over onze kinderboerderij en besluiten om vriend te worden. Afgelopen jaar kwamen er wel 200 nieuwe vrienden bij. Wilt u daar ook bijhoren? Voor 20 euro per jaar steunt u ons al.
Wat moet u doen? Vul uw naam en mailadres in. Dan krijgt u van ons een mail met alle gegevens. U ontvangt een mooi welkomstcadeau (knuffel of boek), een uitnodiging voor onze speciale begunstigersdag en onze nieuwsbrief. Stichting Vrienden van Kinderboerderij De Goudse Hofsteden regelt uw inschrijving.

2) Word bedrijfsvriend
Heeft u een bedrijf in of rond Gouda? Vele organisaties steunen ons met geld of in natura. Deze bedrijven gingen u al voor.
Vanaf 250 euro per jaar bent u bedrijfsvriend. U krijgt er ook wat voor terug: een vermelding op de website, een mooi sponsorbordje op het erf en media-aandacht onder onze vele fans. En u bent natuurlijk een van de VIPs op onze begunstigersdag.

Naast steunen door middel van geld, is dit ook in natura mogelijk: Door middel van mankracht, bouwmaterialen of andere producten en expertise die wij regelmatig nodig hebben. Promotiemateriaal, ICT, beveiliging, vormgeving of communicatie? Wij kunnen alle hulp goed gebruiken.

Wat moet u doen? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Stichting Vrienden van Kinderboerderij De Goudse Hofsteden regelt dit.

Lees ook: Brochure MVO met de kinderboerderij3) Adopteer een dier
Uw eigen varken, schaap of geit op de kinderboerderij? Dat kan! Als adoptant draagt u bij in de vaste kosten van het dier, vooral voer en verzorging. Wij hebben maar liefst 25 adoptanten. Wilt u een van van hen zijn? Dan houden wij u op de hoogte van het wel en wee van uw dier. Ook uw (bedrijfs)naam krijgt een mooi plekje op de kinderboerderij. Hier leest u meer. Mail voor meer info naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Meer informatie: Adopteer een dier

4) Doe een eenmalige gift
Wilt u graag iets doen voor de kinderboerderij, maar liever een eenmalige gift? Natuurlijk kan dat ook. Bij een bedrag van meer dan 250 euro zoeken wij voor uw bijdrage een zichtbaar doel, zodat u weet waaraan wij het besteden. Ook in uw nalatenschap kunt u de kinderboerderij opnemen.

Uw eenmalige gift kunt u direct overmaken op IBAN NL27 INGB 0004 3094 38 ten name van Kinderboerderij De Goudse Hofsteden. Meer weten? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

5) Word vrijwilliger
Helpen in de horeca, bij de dieren, in de tuin of in het bestuur? Dankzij onze vele vrijwilligers is de kinderboerderij zo’n mooie plek. Enthousiaste vrijwilligers zijn altijd welkom. Wat, hoeveel uren en wanneer: dat kunt u zelf aangeven.
Kijk op Vrijwilligers Informatie Punt Gouda, waar wij onze vacatures plaatsen. Of mail voor informatie naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Ons adres

Kinderboerderij ‘De Goudse Hofsteden’ 
Bloemendaalseweg 34a 
2804 AB Gouda 
0182-514219 

Reguliere openingstijden

1 april – 30 september:
Dinsdag t/m zondag: 10 tot 17 uur
Maandag geopend vanaf 13 uur

1 oktober – 31 maart: 
Dinsdag t/m zondag: 10 tot 16.30 uur

Bekijk hier de uitzonderingen

Nieuwsbrief

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief.
captcha