Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alle activiteiten en nieuwtjes? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief!
captcha 

Op 21 maart, de eerste dag van de lente, hebben we een bijzondere geitenvierling mogen verwelkomen. Dwerggeit Roos beviel van maar liefst drie bokjes en één geitje. Alle vier gezond en kleurrijk bont getekend. Geiten krijgen meestal een tweeling en soms een drieling. Een vierling is dus extra bijzonder, maar het zijn er ook erg veel voor een geit. De geitjes krijgen daarom ook melk met de fles bijgevoerd.

Volop jong leven
De komende weken worden er nog meer jonge geitjes en lammetjes verwacht. Ook zijn er al kuikentjes te zien in de broederij. En iets meer geduld, want in mei wordt er een veulentje verwacht van ezelmerrie Britt en in deze maand zullen ook de Kune Kune biggetjes geboren worden, dus er is genoeg te zien. Al onze verwachte jonge dieren zijn te vinden op de geboortekalender.

Jongdierenfeest
De geboorte van de jonge dieren dit voorjaar willen we samen met onze bezoekers vieren tijdens een groot kraamfeest op zondag 7 april. Tijdens dit feest spelen de lammetjes, jonge geitjes, kuikens en andere jonge dieren de hoofdrol. Het jongdierenfeest is leuk voor jong en oud. Het programma bestaande uit ontvangst, kraamvisite en knuffelhoek duurt een uur. Meer informatie en aanmelden: Jongdierendag

Kraamvisite is van harte welkom tijdens de openingstijden.Ons adres

Kinderboerderij ‘De Goudse Hofsteden’ 
Bloemendaalseweg 34a 
2804 AB Gouda 
0182-514219 

Reguliere openingstijden

1 april – 30 september:
Dinsdag t/m zondag: 10 tot 17 uur
Maandag geopend vanaf 13 uur

1 oktober – 31 maart: 
Dinsdag t/m zondag: 10 tot 16.30 uur

Bekijk hier de uitzonderingen

Nieuwsbrief

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief.
captcha