Familiefeest, kraamfeest, verjaardag?

Opzoek naar een leuke plek voor een familiefeest, verjaardag of kraamfeest? Op de kinderboerderij hebben we hier mogelijkheden voor. Voor groepen tot ongeveer 20 - 30 personen hebben we in het weekend plaats in onze horecaruimte 'De Deel' en bij mooi weer ook op ons terras. Er worden tafels gereserveerd, zodat het gezelschap bij elkaar kunt zitten. De kinderen kunnen ook lekker buiten spelen en de dieren bezoeken of knutselen.

Een (verjaardags)taart mag meegenomen worden. De overige consumpties kunnen worden afgenomen bij het verkoopluik. Het is ook mogelijk om poffertjes, pannenkoeken of andere snacks te bestellen. Het is daarnaast ook mogelijk om deel te nemen aan activiteiten.

Knutselactiviteiten voor kinderen

De kinderen kunnen ook creatief bezig zijn, zoals klompjes schilderen of een schilderijtje verven. Voor tarieven en mogelijkheden, zie kinderfeestjes.

Boerengolf

In het weiland is het mogelijk om een partijtje boerengolf spelen. Wie heeft in de minste slagen het parcours rond en komt droog aan de overkant van de sloot (omlopen mag ook...)? Een partij boerengolf duurt circa een half uur en kost € 1.50 per persoon. Deelname minimaal 6 personen en onder begeleiding van een volwassene. Dit is mogelijk vanaf circa april - september en niet als het weiland erg nat is.

Levensgroot levend ganzenbord

Samen met de familie of een groep kan levend ganzenbord gespeeld worden op een groot speelzeil. Dit zeil en bijbehorende dobbelstenen is te huur voor € 7.50.

Verhuur en voorwaarden:

  • Er wordt één familiefeest per dagdeel gereserveerd
  • De horeca blijft wel open voor het publiek
  • Het is niet toegestaan eigen consumpties mee te nemen
  • Er wordt geen alcohol geschonken

Voor meer informatie over familiefeesten of groepen kun je contact opnemen met de beheerder, Sandra Harkes (0182-514219 of mail)