Halloween!

Deze dag zijn er vele activiteiten:

- Halloweenspeurtocht

- Uithollen van een pompoen

- Spookhuis, durf jij er in?

- Voorlezen van een spannend verhaal (14.00 en 16.30 uur)

- Griezelige spelletjes

- Knutselworkshops in Halloweensfeer, maak bijvoorbeeld je eigen pompoenwaxinelichtje met verf of foamklei

- Schminken, tussen 15.00 - 16.30 uur

- Lampion maken voor de optocht

- Halloweenbingo, meerdere keren per dag

- Verkleedwedstrijd, iedereen die het Halloweenfeest bezoekt, mag verkleed komen, dus haal je puntmuts of spokenpak uit de kast en maak kans op een spannende prijs! Er vindt tweemaal een verkiezing plaats van de mooist of engst verklede deelnemer, om 15.00 uur en 17.00 uur.

-Halloween culinair (eet mee op de kinderboerderij) Het kan niet missen, maar deze dag kun je echte pompoensoep en pompoencake komen eten. 's Avonds kan er in De Deel griezelig lekker gegeten worden. Voor jong en oud is er een passend menu uitgedacht. Trek in heksenbrij, kraaienoogjes of spinnenweb uit pan? Reserveer alvast een tafeltje!

's Avonds: Lampionnenoptocht

Kinderen kunnen overdag zelf een mooie lampion maken. Om 19:00 uur start de lampionnenoptocht voor de jonge kinderen door de Veen- en Rietzoom, richting Verhage Gouda waar kinderen iets lekkers krijgen. Onderweg komen ze langs allerlei Halloween figuren. Voor de echte durfal start om 18.30 uur een spannend verhaal in de boomgaard bij de vuurkorf, waarna de kinderen door de tuinen lopen. Daarna sluiten zij aan bij de lampionnenoptocht. Het Halloweenfeest is vrij te bezoeken. Om een indicatie te hebben hoeveel kinderen er 's avonds mee lopen is het handig om ze even aan te melden. Voor de activiteiten wordt wel een bijdrage gevraagd.


Bijdrage: € 0,00 per kind
Bestemd voor: Alle leeftijden

Inschrijven

Inschrijven voor Halloween! is niet meer mogelijk.
Deel dit: