50-jarig jubileum kinderboerderij

Overzicht activiteiten:

 • Jongdierenfeest en bijendag
  Deze activiteit staat in het teken van onze jonge dieren. Je wordt ontvangen met beschuit met muisjes, gaat op kraamvisite bij de lammetjes en geitjes en er zijn leuke knutsels.

  Ook bij de bijen zijn leuke activiteiten, zoals de Nationale bijenteldag, blije bijenballen maken en mini kaarsjes. Voor alle activiteiten ontvang je een strippenkaart.

  Voor deze activiteiten moet je je aanmelden: OPENING 50 JARIG JUBILEUM EN DE BLOEMETJES, BIJTJES EN JONGDIERENDAG
 • Opening varkensstal
  Op dit moment wordt de varkensstal opgeknapt en opnieuw ingericht. Op 21 april zal de nieuwe stal heropend worden en gaan de bewoners in hun nieuwe stal zetten. Kom ook kijken hoe ze het vinden en hoe het is geworden.

 • Uitslag namenwedstrijd big
  Op dit moment kun je meedoen aan de NAMENWEDSTRIJD voor onze Kune Kune big. De nieuwe naam wordt op deze dag bekend gemaakt en de bedenker ontvangt een leuke prijs.

 • 50-dingenboekje
  Ter gelegenheid van ons 50-jarig jubileum hebben we een speciaal 50-dingenboekje gemaakt voor kinderen (en hun ouders/ verzorgers). Leuke en avontuurlijke dingen om op de kinderboerderij of in de omgeving te doen. Dit boekje wordt via De Brede School uitgereikt aan kinderen van de Goudse Basisscholen (groep 1 tot en met 5). Dit boekje is ook op de kinderboerderij zelf verkrijgbaar.
 • Sparen van kinderboerderij-pins
  We hebben unieke kinderboerderij-pins laten maken die je kunt sparen. Met het boekje kunnen kinderen voor deze eerste pin sparen. Gedurende ons jubileumjaar komen meer bijzondere pins uit.
 • Feestelijke versnaperingen
  Tijdens deze feestelijke dag kom je niets te kort. Uiteraard hebben we vers belegde broodjes en zelf gebakken pannenkoeken, maar deze dag is onze horeca uitgebreid met feestelijke versnaperingen, waaronder heerlijke, kleurrijke donuts.

INSCHRIJVEN IS ALLEEN NODIG VOOR JONGDIERENFEEST EN BIJENDAG, ZIE APARTE LINK


Inschrijven

Alle plekken voor "50-jarig jubileum kinderboerderij" zijn bezet.
Categorie:
Alle bezoekers
Deel dit: